QuikClot hemostaattinen side

48,00 

38,71   Alv0%

QuikClot® hemostaattiset siteet eroavat vakio kirurgista sideharsoista ja muista hemostaattisista tuotteista. Ne pysäyttävät verenvuodon huomattavasti nopeammin ja ovat tehokkaampia kuin muut kirurgiset siteet. Useat testit ovat osoittaneet myös tehokkuuden verrattuna muihin hemostaattisiin tuotteisiin.

QuikClot® on kyllästetty kaoliinilla; epäorgaaninen mineraali, joka nopeuttaa elimistön luonnollista hyytymisreaktiota.

QuikClot® ei sisällä:
Eläinproteiinia
Ihmisen proteiinia
Äyriäis peräisiä aineosia

Toisin kuin muut hemostaattiset siteet, QuikClot® tuotteet on kyllästetty kaoliinilla, luonnossa esiintyvä, epäorgaaninen mineraali (savi johdannainen). Kaoliini ei aiheuta allergisia- eikä lämpö reaktioita. QuikClot® tuotteet ovat turvallisia ja tehokkaita käyttää, sekä ovat läpäisseet kaikki biologiset testaukset. QuikClot ei sisällä eläinten tai ihmisten proteiineja tai äyriäisistä peräisiä tuoteosia. QuikClot® on paras ja tehokkain valinta henkeä uhkaavien verenvuotojen hallintaan.

Tästä paras osoitus on:

QuikClot Combat Gauze® CoTCCC (Committee of Tactical Combat Casualty Care) suosituksesta US Militaryn ensisijainen valinta tuotteeksi, kun kyseessä henkeä uhkaava verenvuoto. 

Vuonna 2008 tehtiin laaja testaus hemostaateista. CoTCCC valitsi QuikClot Combat Gauze® hemostaattisena siteenä, jota suositellaan käyttää kun kiristyssidettä on mahdoton käyttää tai kiristyssiteen lisänä myös kun evakuointiaika oletetaan olevan pidempi kuin 2 tuntia.

Kuvaus

QuikClot­hemostaattinen side. Side on erittäin helppo käyttää. Se on suunniteltu henkeä uhkaavien verenvuotojen hallintaan kaikille ensimmäisenä potilaan luokse tuleville ensiauttajille.

hemostaattiset siteet eroavat vakio kirurgista sideharsoista ja muista hemostaattisista tuotteista. Ne pysäyttävät verenvuodon huomattavasti nopeammin ja ovat tehokkaampia kuin muut kirurgiset siteet. Useat testit ovat osoittaneet myös tehokkuuden verrattuna muihin hemostaattisiin tuotteisiin.